yıl 2012.....

köprünün altından çok sular geçti.....

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

20 Ekim 2014 Pazartesi

HOŞÇAKAL YAZ.....

Eveeet...bir yazın sonuna daha geldik.Artık BODRUM da büyük şehirlerden gelen yerli turistlerimiz bir dakka trafikte bekleme tahammülünü göstermeden acımasızca kornaya basıp gürültü kirliliğinden,abuksubuk olmaması gereken yerlere arabalarını park eden sivri akıllılardan, kurtuluyor...Doğa ise tüm güzelliklerini bereketini bizlere bıkmadan usanmadan sunmaya devam ediyor...birçokşehirde sonbahar yaşanırken buralarda yani KARYA  bölgesinde bereketli topraklarda..hala denize girebiliyoruz,hala Datça domatesini tarladan toplayabiliyoruz,biberler sonbahara meydan okurcasına alabildiğince yeşil kırmızı renkleriyle ben daha ölmedim diyor sanki...Tabii ben dururmuyum tüm kış hazırlıklarımı yapmakla haşır neşirim..her mevsim güzeldir...her mevsimin bize sunduğu güzellikleri görebilmek dileğiyle ..Hoşçakal YAZ...biz burdayız sen iözlemle bekliyeceğiz...kışın belki tarihi dokularımız yıpranacak,eski evlerin yerine beton döküp sevimsiz binalar yapılacak,güzelim mandalinleri ağaçta toplanmadan değerlendirmeden öylece bırakacağız sanki çok zenginmişiz gibi harvurup harman savurarak..olsun..birgün akıllanacağız elbette..  denize girmeyi sıcaklandığımızda buz gibi bir bira içmeyi,kilimalara yapışmayı vs...özleyeceğiz ama özlemekte güzeldir..HOŞÇAKAL YAZ...                                                
yazın son günlerinde bayramda EFES,sonrada DATÇA gezisi...
Artık onlar bekliyecek...
Resim yazısı ekle


datça feribotundan BODRUMda erken saatler...


Datça aktur..cennetten bir köşe..


pembe sabahlar,mavi öğleyinler..MENEKŞE AKŞAMLAR...

Ne yazıkki sokağa bırakılmış..sağdan soldan geçiniyor..

Doğa ve sessizlik...



Datça aktur un uzaktan sahili

Datça hayıtbükü

Datça

Onu zaten biliyorsunuz)))

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Günaydın Gülnur hanım,
Yazılarınız çok güzel. akıcı ve kolay okunuyor. sanki sohbet tadında. sıcacık, içten ve samimi.. umarım devam edersiniz yazmaya..
Bu vesileyle kadınlar gününüzü tebrik ediyorum.
Her ne kadar bir gün olarak kutlanıyor olsa da, siz kadınlar, yılın her ayı, her günü, her saati, her saniyesi, her anı başımızın tacısınız.
Hayatımızın anlamı sizlersiniz. Sizler bize can veren hayat kaynağımız, aldığımız nefes, atan kalbimiz ve gözümüzün nurusunuz.
Sizler Allah’ın yarattığı en güzel şeysiniz. Ancak sizinle birlikte bu dünya yaşanılabilir bir yer oluyor. Siz olmadan cehennemden bir farkı kalmaz. Siz olmadan yaşamanın hiçbir anlamı kalmaz.
Varlığınız ve o güzel dünyalarınızı bizlerle paylaştığınız için minnettarız.
İyi ki varsınız.